ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Δείτε τις Προσφορές ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκάλα Ποταμιά, Θάσος
64004 Ελλάδα
Tηλ.: 2593061040 -2
Fax: 2593061043
e-mail: miramare@otenet.gr

Check Availability
..
Διακοπές στη Θάσο Διακοπές στην Ποταμιά Holiday in Thassos Holidays in Thassos Vacation in Skala Potamias Thassos Διακοπές στη Θάσο Διακοπές στην Ποταμιά Holiday in Thassos Διακοπές στην Ποταμιά

Διακοπές στη Θάσο

Η Θάσος αποτελεί ένα πανέμορφο νησί βόρεια του Αιγαίου που εκτιμάται για τις όμορφες παραλίες, τα ορεινά χωριά και τα αρχαιολογικά υπολείμματά του, με μόλις μια απόσταση 33 χλμ από την Καβάλα, 11 χλμ από την Κεραμωτή και το Αεροδρόμιο Καβάλας - Θάσου. Οι διακοπές στη Θάσο θα σας φέρουν πιο κοντά με την φύση καθώς οι μεγαλύτερες εκτάσεις είναι δάση από βελανιδιές, πεύκα, πλατάνια και ελαιώνες. Στο βουνό Υψάριο με ύψος 1200 μ βρίσκονται μικρές πηγές, καταρράκτης και μια μικρή λίμνη.

Απολαύστε τις διακοπές στην Ποταμιά με έναν περίπατο στο Λιμένα όπου τα αρχαία, το θέατρο, η αγορά, τα μνήματα προς τους θεούς, η ακρόπολη και το βυζαντινό κάστρο με τα εντυπωσιακά τοίχοι καθώς και τα αρχαία της Αλυκής που αφορά ένα σημαντικό θρησκευτικό κέντρο, δείχνουν το παλιό μεγάλο πολιτισμό το νησιού. Αυτό το μικρό, σχεδόν κυκλικό νησί με τα 110 χλμ και μια επιφάνεια εδάφους που απλώνεται σε 379 km2. Τα παράκτια χωριά αλιείας έχουν γίνει τώρα σύγχρονα θέρετρα τουριστών, όμως τα παλιά χωριά στα βουνά διατηρούν την γραφική γοητεία και τις παραδόσεις τους.

Για βραδινή διασκέδαση στη Θάσο το κύριο κέντρο είναι ο Λιμένας του νησιού αλλά και ο Πότος, Λιμενάρια και Σκάλα Ποταμιά αποτελούν κυψέλη διασκέδασης. Κάθε χρόνο πλήθος εκδηλώσεων πλαισιώνουν το φεστιβάλ Θάσου με θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κ.α. Το νησί σε σύγκριση με άλλα ελληνικά νησιά διατηρεί ακόμη την αγνότητα και τη φυσικότητα του.

Το ξενοδοχείο Miramare σας εύχεται ευχάριστες διακοπές στην Ποταμιά, ένα μαγευτικό μέρος στο καταπράσινο νησί της Θάσου.